Zoek je zorgprofessionals voor jouw praktijk of post?

Werving van collega’s in de eerste lijn is geen eenvoudige zaak. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt. Doordat wij kandidaten echt persoonlijk kennen, kunnen wij onze opdrachtgevers bijna altijd een goede kandidaat helpen.

Aanmelden als opdrachtgever
Group 960

Bekend van waarnemen, nu voor álle functies

Voor de werving voor zorgprofessionals vertrouw je op de expertise van SMan. SMan heeft een groot netwerk aan (waarnemend) huisartsen en zorgprofessionals door heel Nederland. Inmiddels zijn wij binnen onze markt de grootste en we groeien hard. Waarom? Omdat we continuïteit van zorg heel serieus nemen en daar op een persoonlijke manier invulling aan geven.

Wij koppelen je aan de meest relevante kandidaten

Met de informatie uit onze kennismaking en een praktijkbezoek selecteren wij passende kandidaten voor je praktijk. We kijken daarbij onder andere naar de intrinsieke motivatie om met je patiëntenpopulatie en eventuele wijkproblematiek aan de slag te gaan. Jouw kijk op zorgverlening en werkethiek zullen wij vanaf het startpunt meenemen in gesprekken met kandidaten.

Foto van cirkels met gezichten kandidaten verbonden door pijltjes
Foto van vrouw in een orange trui met een bril waarbij een poppetje aan haar vinger hangt

Wij zijn SMan

SMan is een bevlogen bedrijf. Wij nemen de continuïteit van de zorg heel serieus, en zetten ons maximaal in om huisartsenpraktijken en posten te helpen die te waarborgen. Wij geven daar op een persoonlijke manier invulling aan. Wij zijn betrouwbaar en behulpzaam.

Schrijf je in en zoek kandidaten

Jij zoekt zorgprofessionals. Wij helpen je ze te vinden. Meld je aan als opdrachtgever en zet je vacature uit naar honderden kandidaten die actief op zoek zijn naar praktijken en posten zoals jij.