Ben jij een zorgprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ga je verhuizen of wil je aan de slag bij een vaste praktijk of post? Wij kijken écht naar wat bij jou past. Qua locatie, team en patiëntenpopulatie. Samen vinden we jouw perfecte praktijk.

Ja, ik wil me inschrijven
Foto van cirkels met gezichten kandidaten verbonden door pijltjes

Wij introduceren je graag bij jouw perfecte praktijk

SMan heeft de vacatures voor eerstelijnszorgverleners in kaart: van praktijkmanagers, triagisten en POH’s tot vaste artsen. Ook hebben wij een actueel overzicht van praktijken ter overname.

Na een persoonlijke kennismaking (telefonisch of fysiek) bespreken wij de mogelijke praktijken of posten met je waarvan we denken dat die aan je wensen voldoen. Mocht je belangstelling hebben, dan introduceren wij je bij de praktijkhouder en kan je een keer vrijblijvend kennismaken of een dag meewerken.

Bekend van waarnemen, nu voor álle functies

Je kende SMan misschien al van waarneembemiddeling en nascholing. Sinds 2020 is SMan ook dé partner voor het vinden van een vaste baan. Bij ons staat de persoonlijke benadering centraal: We zetten graag dat stapje extra om voor jou de perfecte praktijk te vinden.

Afbeelding van jonge vrouw in wit shirt met groene en paarse achtergrond
Foto van vrouw in een orange trui met een bril waarbij een poppetje aan haar vinger hangt

Wij zijn SMan

SMan is een bevlogen bedrijf. Wij nemen de continuïteit van de zorg heel serieus, en zetten ons maximaal in om huisartsenpraktijken en posten te helpen die te waarborgen. Wij geven daar op een persoonlijke manier invulling aan. Wij zijn betrouwbaar en behulpzaam.

Schrijf je in en zorg dat werkgevers je kunnen vinden

Ben jij een zorgprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Meld je aan. Honderden werkgevers zijn op dít moment op zoek naar kandidaten zoals jij.